bloc sense fulls

Iceta: El .cat no hauria nascut sense Montilla

Dilluns, 2 de juliol de 2007 01:34 h

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, el blocaire Miquel Iceta, parla de Nació.cat i de la trobada de divendres passat a la Universitat Ramon Llull en l'apunt Debats oberts. Explica Iceta: "Divendres a la tarda vaig participar en una classe a la Universitat Ramon Llull sobre blocs i política. El professor era David Miró i ens havia convidat a Saül Gordillo (periodista, internauta, blocaire, expert en la blogosfera catalana, impulsor de Poliblocs i recentment nomenat director de l’Agència Catalana de Notícies), a Marc Roca, impulsor de l’Olla de Grills, i a mi. Ens ho vam passar d’allò més bé i Saül Gordillo va tenir l’amabilitat de regalar-me i dedicar-me el seu darrer llibre Nació.cat (editat per Mina, Grup62) que explica fil per randa l’aventura per aconseguir el domini puntCAT. Una aventura a la que, modestament, vaig contribuir a instàncies d’Amadeu Abril, veritable pare de la criatura. Una criatura que no hagués arribat a néixer sense la complicitat de l’avui president de la Generalitat i llavors Ministre d’Indústria."

[Miquel Iceta (PSC): "Valoro la fidelitat del lector"]

Visiteu el bloc de Nació.cat

       
comentaris

L'Iceta és dels pocs socialistes que em cau bé. Però evidentment no podia evitar escombrar cap a casa ni tan sols amb el tema del .CAT. Jo matisaria la seva frase, "si només fos pel Montilla, el .CAT no hagués nascut mai"

Ara resultarà que els socialistes liderats per en Montilla són els més catalanistes del govern tripartit!!!

Doncs a veure si en el futur també podem escoltar "les seleccions catalanes oficials no haurien nascut sense Montilla".

Sense embuts, el senyor Iceta es fa seu (i del seu partit) un èxit dels catalans de debó, d'aquells que pensen més amb la pàtria i la seva cultura i no pas amb la butxaca i els seus negocis.
El senyor Iceta és un demagog de primera, però sobretot un pocavergonya, amb el sentit literal de la paraula!

Salutacions i endavant Saül


...potser seriem un país normal i no hauria agut de caler montar tot aquest pollo del Cat, simplement tindirem el .ct automàticament sense preguntes i sense esforços.

5 -10 -20 -tots
1
-
2 >comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Captures

Dilluns, 30 mai.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits