bloc sense fulls

Presentació d'Electoràlia

Dilluns, 8 de novembre de 2010 19:45 h

Presentació Electoràlia


Avui s'ha presentat a l'auditori de la nova biblioteca de la Facultat de Comunicació Blanquerna el portal sobre campanya catalana 2.0  Electoràlia, un projecte impulsat per l'inquiet blocaire i home de ràdio Valentí Sanjuan @valentisanjuan amb el suport tècnic del gran piulador i empresari Àlex Puig. Electoralia.cat pentina tot el que hi ha a Internet sobre el 28-N. A part de presentar aquesta eina que rastreja i exposa continguts sobre la campanya catalana, en què també hi ha intervingut l'amic blocaire Toni Aira, s'ha fet una taula rodona presentada per Miquel Martín Gamisans, blocaire i analista d'Electoràlia, moderada pel flamant cap de Política del diari Ara, el blocaire interruptus i piulador habitual Ferran Casas, i en què jo hi participava juntament amb els mestres Manuel Cuyàs, director adjunt d'El Punt, i Albert Sáez [Facebook], subdirector d'El Periódico.

        comentaris

Hola Saül i seguidors del blog. Fá uns dies et vaig sentir per la ràdio i vaig cercar aquest blog tant interessant i he pensat que ben segur us interessarà l'acte que es celebrará aquest 16.11 a Barcelona en el que sota el titol de "AERCE Catalunya reuneix les principals forces polítiques catalanes per analitzar el paper de la gestió de Compres a l’Economia", estaràn representats els principals partits polítics catalans.
Agraïrem resó i assistència:

Més info: Llegir més

una molt bona iniciativa. Però i les altres formacions que es presenten?. Està clar (s'enten) que els MMCC les ignorin, però un projecte com aquest?. Estic pensant en el Partit Pirata de Catalunya, per exemple, ....

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Tharrats

Dimarts, 25 ago.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits