bloc sense fulls

Comiat #AdéuACN

Dilluns, 11 d'abril de 2011 08:30 h

Hola,
 
Aquest és el meu últim correu com a director de l’Agència. Aquest migdia a les 2, després d’una reunió del nou consell d’administració, el seu president, Josep Martí, m’ha comunicat la decisió de cessar-me com a director de l’ACN.
 
Només us volia dir que ha estat un plaer treballar en aquesta casa envoltat de professionals com vosaltres, que sou l’autèntic patrimoni de l’ACN. Durant aquests quatre anys hem fet un salt espectacular entre tots, i hem posat l’ACN en el lloc que es mereixia. Avui l’ACN és una agència nacional respectada en el sector de la comunicació del nostre país, i això, no ho dubteu mai, és un èxit dels periodistes de l’Agència. Sense vosaltres, tot aquest camí recorregut no hauria tingut sentit.
 
Desitjo tota la sort i encert al nou director, que serà triat en poques setmanes, per continuar la tasca apassionant de consolidació del projecte d’agència nacional ambiciosa.
 
Jo mantindré el mateix número de telèfon. El meu correu personal és correu@saul.cat
 
Ànims i endavant!
 
Saül Gordillo Bernárdez
Director

_____________

Divendres a la tarda, després d'enviar aquest correu als treballadors i treballadores de l'Agència Catalana de Notícies i de publicar l'apunt Adéu a l'ACN en aquest bloc, vaig convocar al meu despatx els membres de la redacció en cap i els col·laboradors més propers per comentar-los personalment el cessament i per agrair-los molt sincerament el compromís i la professionalitat demostrada al llarg d'aquests quatre anys. Amb ells vam prendre unes pastes i una copa de cava (pagava jo, no l'empresa). Posteriorment, vam sortir a la redacció i allà vaig pronunciar un discurs improvisat a tots els periodistes que divendres al vespre encara treballaven a la seu de Barcelona. Vaig reconèixer l'èxit col·lectiu d'aquesta etapa que s'acaba i els vaig encoratjar a continuar treballant per fer de l'ACN l'agència nacional respectada i creïble que el nostre país es mereix. Afegeixo a sota les fotos per al record del comiat davant dels companys de l'Agència. Gràcies, Oriol, per fer-les!

Comiat a la redacció de l'ACN

Comiat a la redacció de l'ACN

Comiat a la redacció de l'ACN

Comiat a la redacció de l'ACN

Comiat a la redacció de l'ACN

Comiat a la redacció de l'ACN

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits