bloc sense fulls

Més Amor i menys PSC

Dilluns, 25 d'abril de 2011 11:15 h

Xavier Amor PSC Pineda


Xavier Amor opta a la reelecció com a alcalde de Pineda de Mar pel PSC. Amor és un bon alcalde i una de les joves promeses del PSC de cara a la nova etapa que iniciarà el partit a la tardor, un cop superades les eleccions al Parlament i les municipals. Xavier Amor es va presentar per primera vegada com a cap de llista fa quatre anys, i va aconseguir majoria absoluta, desbancant l'alcalde convergent. Aquest resultat el va catapultar a la Diputació de Barcelona, i Amor forma part de l'anomenada Generació BlackBerry del socialisme català. Són joves, tenen càrrecs rellevants i esperen el seu moment amb un càlcul pacient que no els faci perdre cap llençol entre bugada de l'aparell i bugada catalanista o entre capitans i no-capitans. Ells van a la seva, s'aferren als seus resultats electorals, i la resta ja els vindrà si és que algun dia els hi arriba el moment de fer el gran salt.

Perdonin aquest pròleg, però el que avui volia assenyalar veient la revista que edita el PSC de Pineda de Mar és com els alcaldes socialistes han fet una opció per dissimular les sigles del partit. La publicació té vuit pàgines i l'únic lloc on apareixen les lletres del PSC és a la portada. I, vés per on, el logo ocupa un espai molt discret en relació al material de campanya d'anteriors eleccions. Els candidats socialistes prefereixen fer valer la seva marca personal (popularitat, proximitat, balanç de govern, etc.) per damunt de la marca de partit. Les sigles del PSC només surten en una de les pàgines, discretament a la part inferior de la portada. Més candidat i menys partit sembla que és una tendència entre els aspirants socialistes a les municipals del 22 de maig.

        comentaris

Sí, això també passa a altres llocs. Segur que podríem tornar a escriure el mateix post canviant només el nom del candidat i del poble. Salut!

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits