bloc sense fulls

Setè aniversari de saul.cat

Diumenge, 31 de juliol de 2011 21:00 h

Premis Blocs Catalunya

Aquest 19 de juliol ha fet set anys que vaig començar a escriure el bloc. Del sisè al setè aniversari. Entre un i altre s'ha produït el trasllat definitiu del bloc originari de MésVilaweb a aquest saul.cat. Repositori únic on venen a parar visites que arriben del mur del Facebook i les piulades de Twitter. La convivència entre el bloc i les xarxes socials és ideal per mantenir un nombre de visitants en funció de l'interès que generi cada apunt. Després hi ha tot el sistema d'arxiu, d'enllaços, documents, fotografies i vídeos, cada cop més necessari per evitar pèrdua de continguts i dispersió en aquest vertiginós dospuntzerisme que ens ha tocat viure. I d'un any ençà, encara més imprescindible l'arxiu dels articles publicats en mitjans tradicionals. Són les col·laboracions setmanals a l'Avui, des d'avui El Punt Avui, i des d'aquesta setmana també a El Periódico de Catalunya. Es van publicant també al bloc, però amb un retard de temps volgut per no canivalitzar modestament els mitjans on apareixen els articles.

Fa tres anys del Premi Blocs Catalunya com a blocaire pioner (a la foto). Tres anys marcats pel protagonisme de Twitter en el nostre dia a dia. Tres anys en què he perdut Bloglines i, en absència seva, he entrat a GoogleReader. Segueixo fidel a Flickr, ara vinculant-hi algunes (no totes) de les fotografies que penjo a l'Instagram, descoberta recent de textura iPhone. Han estat tres anys en què l'addicció maquera ha anat en augment. Primer amb el mòbil, l'iPhone, després amb la tauleta, l'iPad. D'aquest bloc disposem de versió per a iPhone i altres mòbils, l'assignatura pendent és l'aplicació per a iPad. Tot arribarà. Igual com ha acabat arribant, recentment, la meva entrada a Foursquare, amb molta prudència. Volia experimentar la geolocalització vinculada al mòbil, i, de passada, fer publicitat del restaurant de la família, que sempre va bé.

Els últims mesos també he revifat Linkedin, i sospito que la crisi fa que sigui una de les xarxes en creixement. Tothom hi busca feina, una altra cosa és que en trobi en aquest entorn. I els últims dies he entrat a Google+, però no he tingut temps de posar-hi res. A mesura que vagin sortint eines i xarxes, anirem tastant, però sense renunciar al compromís i a la meva fidelitat blocaire. Sóc un clàssic. Gràcies i seguim!

        comentaris

Felicitats! I també gràcies per les teves dedicacions. Ets un bon referent d'honestedat i claredat. També bon exemple de periodista que respecta l'interlocutor, les eines. I més ... ara no allargo.

Per molts anys Saül! Ets tot un referent i un pioner. 7 anys!!!! Deu ni do!

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

#AdéuACN

Dissabte, 16 abr.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits