bloc sense fulls

País en xarxa sobre blocosfera

Dissabte, 30 de juliol de 2011 16:00 h

País en xarxa a COMRàdio

Primer viatge de País en xarxa a les emissores de COMRàdio pels territoris de la blocosfera catalana. Diuen que els blocs estan en crisi. Alguns auguren que estan condemnats a desaparèixer, després de l'èxit de les xarxes socials, especialment de Facebook i Twitter. Però nosaltres som uns clàssics i no volem oblidar que durant un temps Catalunya va ser república blocaire de referència, país de gran dinamisme amb els diaris personals a Internet.

En aquest primer programa d'estiu a @COMRadiocom ens acompanyen el periodista i consultor Oriol Ferran [bloc] @oriolferran, una de les ànimes de la primera Internet social i cívica a Catalunya, i impulsor de la comunitat Arenyautes, al Maresme. També tenim el dissenyador web Francesc Gelabert [bloc] @fgelabert, un jove del Prat de Llobregat que ha implantat la comunitat blocaire Pratencs.cat. I el tercer convidat és el blocaire Joan Ayats @JoanAyats, de Torelló, un dels internautes més actius a la comunitat de blocs Osonosfera.

Cliqueu per escoltar el programa. O mireu el vídeo de sota:
País en xarxa a COMRàdio


País en xarxa a COMRàdio
A dalt, Joan Ayats de l'Osonosfera (esquerra) i Francesc Gelabert, de Pratencs.cat, a l'estudi central de COMRàdio. A baix, Oriol Ferran explica l'experiència d'Arenyautes.


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits