bloc sense fulls

País en xarxa amb Nadal i Recoder

Dissabte, 27 d'agost de 2011 16:00 h

País en xarxa a COMRàdio

Aquesta és l'última de les cinc escapades de País en xarxa a les emissores de COMRàdio i parlarem de política 2.0, amb polítics i periodistes. Ens interessem per polítics que aposten per les xarxes socials, especialment per Twitter. Però també ens ho volem mirar des de la banda dels assessors de comunicació. Com és i què fa un polític 2.0? Com s'encaixa la comunicació tradicional amb la 2.0 en un govern, en una institució? I, finalment, què passa quan hi ha un canvi polític en un ajuntament, el de Barcelona per exemple?

En aquest programa ens acompanya Joaquim Nadal [bloc] @quimnadal, el cap de l'oposició al Parlament de Catalunya, president del grup socialista. Joaquim Nadal arriba de Girona, ciutat de la qual va ser alcalde. Li preguntem qui i per què el va animar a entrar a Twitter? Al matí té més inspiració poeticotuitera que en altres franges del dia? Tenim amb nosaltres Lluís Recoder [bloc] @lluisrecoder, conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern de Catalunya, que és de Sant Cugat del Vallès, ciutat de la qual ha estat alcalde. Li preguntarem si Twitter és una eina que va més amb un alcalde, amb un polític a l'oposició o amb un governant que s'asseu al Consell Executiu de la Generalitat? A la taula també ens acompanyen dos periodistes, assessors de comunicació.

El periodista Xavier Tomàs [bloc] @xtomas, responsable de la campanya 2.0 de Xavier Trias @xaviertrias i actualment cap de comunicació a Internet del nou alcalde de Barcelona. En Xavier Tomàs és d'Amposta. Li demanem per com ha anat el pas del candidat a l'alcalde a les xarxes socials. L'altre periodista és Xavier Vidal @vier3110, que ens arriba de Barcelona. Ha estat cap de comunicació del Departament d'Educació de la Generalitat amb Ernest Maragall i actualment dirigeix la consultoria en comunicació Explica't. Volem saber com va anar l'entrada del llavors conseller Maragall a Twitter @ernestmaragall.

No us perdeu la conversa entre Nadal i Recoder sobre Twitter. Aquí trobareu l'àudio.

País en xarxa a COMRàdio

País en xarxa a COMRàdio
A dalt, el conseller Recorder (esquerra) i l'exconseller Nadal, a l'estudi central de COMRàdio. A baix, Xavier Tomàs (esquerra) i Xavier Vidal, assessors de comunicació.


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Quiosc

Diumenge, 22 feb.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits