bloc sense fulls

#ultimacorrida és tendència a Barcelona

Dimarts, 27 de setembre de 2011 13:30 h

#ultimacorrida


El Periódico va proposar via Twitter l’etiqueta #ultimacorrida per anar agrupant la cobertura informativa del tancament de la Monumental com a plaça de toros i afavorir la conversa dels piuladors a través d’aquest fil. Durant la setmana @eP_Catalunya etiquetava les notícies, els reportatges de fons i articles d’opinió d’El Periódico amb #ultimacorrida, que diumenge va servir perquè tres periodistes del diari fessin el seguiment en directe des de la Monumental via Twitter.  A la portada del web apareixia una caixa que recollia totes les piulades que contenien #ultimacorrida, en què destacaven per la seva activitat periodística els redactors Ramon Vendrell @R_Vendrell, Joan Carles Sorribes @jcsorribes i Edwin Winkels @edwinwinkels, coordinats pel subdirector Joan Manuel Perdigó @jmperdigo.

Quan la corrida s’estava acabant, @TrendsMap, un indicador de les etiquetes i les referències més usades a Twitter localitzades per territoris, va destacar que #ultimacorrida era tendència a Barcelona. El seguiment informatiu des de la plaça i les opinions a favor i en contra de la prohibició dels toros a Catalunya van animar la conversa pel fil #ultimacorrida, que va començar dimecres de la setmana passada causant una certa ironia per la seva literalitat.

L’últim “olé” [vídeo] va marcar la tarda de diumenge. Mitjans de comunicació de Madrid de dretes i d’esquerres apostaven obertament per etiquetes a Twitter favorables als toros com #sialostoros, i la tensió entre taurins i anti-taurins arribava a les portes de la Monumental, on un grup dels primers va agredir periodistes i un càmera de TV3. Com piulava Joan Manuel Perdigó, la de diumenge va ser una tarda per al web i el Twitter per davant de la televisió 24 hores. El Periódico va oferir una gran informació al minut.

(Apunt publicat al bloc El Periódico en xarxa.)


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Calella

Divendres, 1 ago.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits