bloc sense fulls

Llibres interessants

Dilluns, 16 de gener de 2012 20:00 h

Llibres

Quatre llibres interessants que m'han arribat darrerament i que recomano:

RT#15M "Memòria d'una lluita que s'escampa. Una mirada col·lectiva i propera. Una veu coral de tots i totes. Una aproximació al #15M en imatges i tweets." Així es presenta aquest volum de fotografies i piulades del 15-M finançat amb crowdfunding (488 mecenes hi han col·laborat) a Verkami, de gran qualitat i molt ben editat. Conté imatges de 63 fotògrafs i infinitat de tweets. El llibre està editat per La ciutat invisible, Setmanari Directa i Claraboia Audiovisual.

La revolución de la dignidad. La blocaire de Tunísia que va iniciar la marea àrab, Lina Ben Mhenni, amb pròleg de Maruja Torres. Editat per Destino.

Conecta!, de Pepe Tomé [bloc], amb pròleg del president d'Spanair, Ferran Soriano [Twitter]. L'empresa a la xarxa social. Com aprofitar la força dels mitjans digitals per crear aventatges competitius. És un dels veterans d'Internet, actualment soci director a Roca Salvatella.

Empreses en el núvol, de l'enginyer i doctor en informàtica Jordi Torres [bloc], amb pròleg de Joan Majó. Claus per entendre la internet global. Ideal per entendre les possibilitats del cloud computing.        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits