bloc sense fulls

Segona temporada de Directe 4.0 a Ràdio 4 amb Xantal Llavina

Dissabte, 8 de setembre de 2012 23:00 h

Directe 4.0 Ràdio 4

Aquest dilluns comencem la segona temporada del magazine de les tardes Directe 4.0 a Ràdio 4, dirigit i presentat per Xantal Llavina. Enguany ens incorporem com a col·laboradors habituals Sergi Mas, que farà cada setmana el “Cara a Cara” més irònic de l’actualitat, i jo amb “Xarxa.cat” i les darreres notícies de Twitter. Llavina dirigirà per segona temporada les tardes de Ràdio 4, amb nous col·laboradors com el periodista Jaime Peñafiel, el mediàtic Albert Rami, el psicòleg Antoni Bolinches, així com els periodistes de Ràdio 4 Conxita Casanovas, Roger Franco, Rosa Gil i Maite Boada. Després d’entrevistar més de 520 convidats en la primera temporada, Xantal Llavina continua cada tarda amb entrevistes en profunditat i el repàs de l’actualitat amb connexions en directe amb les redaccions dels principals diaris del país.

Divendres ens vam fer la foto de família de la nova temporada i l'ambient era realment agradable. Bones vibracions i una gran sintonia amb una llarga llista de col·laboradors: Sergi Mas, Mari Jou Jordan, Bernat Dedéu, Lluís Amiguet, Quim Masferrer, Jaume Llopis, Fabián Martín, Carlota Fàbregas, Rosa Gil, Albert Riba, Dani Casanovas, Mireia Ashley, Enric Cambray, Laura Calçada, Albert Rami, Maite Boada, Óscar Moré, Imma Sust, Conxita Casanovas, Roger Franco, Antonio Bolinches, Elena Crespi, Bruno Sokolowicz, Joaquim Valls, Meritxell Falgueras i els metges Neus Jou i Manuel Mainar. Els tertulians de la segona temporada seran Miquel Martín Gamisans, Nathan Baidez, Marta Sánchez (TVE), Marta Cáceres (TVE), Víctor Farradellas, Xavi Díaz (TVE), Josep Capdevila (Sport), Pep Riera (El 9 esportiu), l’assessor d’imatge profesional Josep Pons, Sergi Dejuan (El 9 esportiu), Oriol Domènech (Mundo Deportivo), Xavi Riera (la Sexta Deportes), Carme Barceló (Punto Pelota), Edgar Fornós (Barça TV) i els companys d’esports de Ràdio 4.

Xantal Llavina lidera l’equip del Directe 4.0, format pels grans David Escamilla, Edu Fusté, Quique Quera, Ferran Grau i Ramon Fornós. Serà un plaer ser-hi, amb ells i amb els oients de la primera emissora en català. Seguim!

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

ACN

Dissabte, 21 mar.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits