bloc sense fulls

Roda de premsa a l'Òmnium Cultural

Dimecres, 27 de juny de 2007 00:00 h

 

nacio_punt_cat_47.jpg

 

Nació.cat

 

de Saül Gordillo

 

L’autor presentarà el llibre en conferència de premsa el proper dimecres, dia 27 de juny, a la seu d’Òmnium Cultural (Diputació, 276, ppal), a les 12:00 hores.

 

Nació.cat és el primer llibre de la sèrie Els llibres de l’Òmnium, una col·laboració entre Òmnium Cultural i Editorial Mina, que vol fomentar el debat públic sobre les qüestions de llengua, cultura i país que més interessen. A la presentació, hi assistiran Saül Gordillo, autor de Nació.cat, Pere Tió, responsable d’Editorial Mina i Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural.

 

Nació.cat és la historia d’un triomf col·lectiu. El llibre, escrit pel periodista Saül Gordillo, narra els fets que van portar a aconseguir el .cat, el primer domini d’Internet que representa una comunitat lingüística. Un èxit de gran transcendència política i que va ser possible gràcies a l’impuls de milers de ciutadans i a la complicitat d’algunes institucions. Però Nació.cat no només explica per primera vegada les històries que hi va haver darrere aquest èxit, sinó que també analitza el paper dels Països Catalans a la xarxa i deixa clar que és clau apostar-hi pel nostre futur com a país.

 

El periodista Saül Gordillo Bernárdez (Calella, 1972) és director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Ha dirigit les edicions d’El Punt al Maresme i Rubí i ha estat redactor en cap d’aquest diari a Barcelona. El salt de la premsa local a la xarxa global el va fer l’estiu del 2004, amb la creació d’un bloc a Internet que s’ha convertit en un referent i en un dels diaris personals en català més visitats. Recentment ha impulsat el portal de blogs polítics Poliblocs.


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits