bloc sense fulls

Nou web del restaurant El Hogar Gallego

Dilluns, 13 de maig de 2013 09:00 h

El Hogar Gallego. Calella. Maresme. Barcelona

Us presento el nou web del restaurant El Hogar Gallego de Calella (Maresme). Us presento el Twitter d'El Hogar Gallego. I també l'Instagram d'El Hogar Gallego. El restaurant de la meva família va estrenar pàgina web fa una dècada. Des d'aleshores no l'havíem renovat. Aquesta setmana estrenem el nou web, amb domini .cat per als continguts en català, i amb .com per a la versió en castellà, anglès i rus, que està en procés. La pàgina és senzilla i elegant, en línia amb la cuina del restaurant, que es caracteritza per la qualitat del seu producte (a la web, la qualitat de les imatges) i per la senzillesa (a la web, la simplicitat i sobrietat). Blanca, amb molt bones fotos de Joan Selva, textos curts, enllaços i les eines bàsiques que permeten consultar la carta, els menús, saber com s'hi arriba, contactar-hi i, fins i tot, reservar taula en línia.

JSB_3804

La web ha estat desenvolupada per Talaia, i integra el format blog en una home que serà dinàmica. La presentació ja està feta en una pestanya. La portada anirà canviant, ja sigui amb un vídeo que explica el procés de la llotja a la taula, amb la nova proposta nocturna de tapes a la carta a la barra del restaurant o un esdeveniment, com una cata de gintònics a La Hacienda del Hogar Gallego. La pàgina té una versió mòbil àgil, que oferirà les seccions fixes i les novetats. Una de les virtuts pretén ser la integració de la pàgina amb les xarxes socials. A Twitter, @elhogargallego disposa de més d'un centenar de seguidors en poques setmanes. S'informa de novetats, es publiquen fotografies i vídeos, i es conversa amb els amics i clients. A Instagram, @elhogargallego compta amb prop de 300 seguidors, que disposen d'imatges preses amb mòbil de plats, productes i professionals de la casa.El meu compte de Flickr inclou diversos àlbums amb fotografies de Joan Selva de plats de Toni Gordillo d'El Hogar Gallego i plats de Toni Gordillo per a banquets a La Hacienda. També una galeria de fotos de Joan Selva d'alguns productes que arriben a la cuina del restaurant.

Si el post us ha fet venir ganes de tornar-hi, o d'anar-hi per primer cop a la carta, de menú o fent tapes, no dubteu a mencionar-nos a Twitter o a penjar les vostres fotos a Instagram. Nosaltres utilitzem les etiquetes #elhogargallego i, per a la nova proposta més informal de tapes a la nit, #nitdetapes. Que vagi de gust!

Articles relacionats:

Entrevista a Toni Gordillo: "La bona cuina sempre tindrà adeptes"
Genís Roca al primer #marimuntanya de la Llopasfera
El Hogar Gallego 2.0
La cuina de Toni Gordillo
Diari Maresme: Un sol per a El Hogar Gallego
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Maresme

Dimecres, 13 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits