bloc sense fulls

Cap a on va la comunicació a Europa?

Dissabte, 21 de juny de 2014 12:00 h

comEuropa

Amb el títol 'Cap a on va la comunicació a Europa?', la representació a Barcelona de la Comissió Europea organitza una taula rodona sobre els nous reptes de la comunicació a la UE adreçada als futurs professionals el 30 de juny de 2014 a 2/4 de 6 de la tarda, en què hi participaré amb els periodistes Ariadna Oltra i Toni Aira, a l'Aula Europa, al passeig de Gràcia 90 de Barcelona. Aquest és el programa de la jornada, a la qual hi esteu convidats:

17.30: Ferran Tarradellas, director de la Comissió Europea a Barcelona: benvinguda als assistents i presentació de l'acte.
17.35: Miquel Garcia, cap d'àrea de documentals i nous formats de TV3: presentació del programa Blog Europa i visionat del vídeo/resum de la temporada.
17.40: Laura Rahola, cap de premsa de la Comissió Europea a Barcelona: Presentació del Concurs d'articles sobre la UE que organitzen cada any les institucions europees.
17.45: Inici de la taula rodona: 'Cap on va la comunicació a Europa?
Ariadna Oltra, sotsdirectora i presentadora de ".CAT" @ariadnaoltra
Saül Gordillo, cap de continguts digitals de El Periódico de Catalunya @saulgordillo
Toni Aira, periodista expert en comunicació política @toniaira
Moderarà el debat Ferran Tarradellas, director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, periodista i exportaveu dels comissaris d'Energia i d'Ajuda Humanitària.

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits