bloc sense fulls

Càlida presentació de Sobirania.cat a Calella amb Ernest Benach

Dissabte, 5 de juliol de 2014 17:30 h

tumblr_n88b2pfcyn1rrgg78o6_1291

tumblr_n88b2pfcyn1rrgg78o2_1291

Divendres vam presentar el llibre Sobirania.cat al Casal l'Amistat de Calella acompanyats de l'expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, en un acte organitzat per Crea't Edicions amb la col·laboració de La Llopasfera, Òmnium Cultural i Assemblea. Prop d'un centenar de persones van omplir la sala d'actes, en una presentació càlida i familiar, en què hi va participar Josep Barri com a representant els internautes calellencs aplegats a la Llopasfera. L'altra ànima d'aquest col·lectiu, Jordi Verdura, no hi va poder ser físicament a la presentació, però a les xarxes socials va deixar-ne constància amb diverses aportacions, que es recullen a sota.

Entre el públic hi havia l'alcaldessa i senadora de CiU Montserrat Candini i les regidores Cristina Gòmez (ERC) i Lorena Sànchez (CiU). També membres de la Llopasfera com Ferran Folgado, Xavier Aspas i Carles Pascual, periodista aquest últim que ha deixat constància de l'acte i d'una entrevista prèvia a l'acte: Saül Gordillo presenta Sobirania.cat a Calella, la ciutat natal del periodista. A sota apareixen els vídeos de les converses prèvies a la presentació, que va merèixer la cobertura sempre atenta dels professionals de Ràdio Calella Televisió i del portal Maresme 360 de Josep Lluís Vidal.

Molts amics i calellencs de totes les generacions per a la presentació d'un llibre sobre Internet en paper [es pot comprar en línia]. També hi eren els grans amics Joan Pujadas i Josep Ferrer Costa, que sempre ajuden, i a qui cito en els agraïments del llibre. No hi van faltar Tino Valduvieco (les fotos són seves, perquè una presentació a Calella sense el seu testimoni no seria el mateix), el també fotògraf i amic Quim Botey, i l'amic Joaquim Costa, amb qui compartíem aventures periodístiques amb la revista Repòrter. També van venir els amics Josep Puig i Manel Puig, Xavier Pacheco, exregidor, aquest últim amb els argentonins Josep Canals, que és una de les formiguetes des de l'època dels blogs, i Joaquim Castellet. Segur que em deixo algun nom, però em va fer especial il·lusió que hi vingués des de Canet de Mar l'Ivan Aranda.

Gràcies a tothom per ser-hi i per l'escalf.

Saül Gordillo, autor de Sobirania.cat. El procés sobiranista i la internet catalana from Carles Pascual on Vimeo.


Les xarxes i els polítics. Reflexions d'Ernest Benach from Carles Pascual on Vimeo.
        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Xerrades

Divendres, 29 gen.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits