bloc sense fulls

La web d'El Periódico amb domini .cat, un cas d'èxit

Dijous, 26 de febrer de 2015 22:00 hLa història de la web elperiodico.cat és una història d’èxit. EL PERIÓDICO és el primer gran diari de l’Estat que va estrenar edició electrònica, el novembre de 1994, i la seva web és de les primeres també, de l’abril de 1995. EL PERIÓDICO també ha estat pioner amb la doble versió en castellà i català. Des de l’octubre de 1997, EL PERIÓDICO arriba al quiosc amb dues edicions, la castellana i la catalana. La doble edició lingüística ha estat una apostat tant en la versió tradicional del paper com en la digital de la web.

La manera de diferenciar les dues versions va ser, en el paper, amb els colors vermell per al castellà i blau per al català. En canvi, amb l’obtenció del domini .cat per a la llengua catalana, el tret distintiu de la web de EL PERIÓDICO en català ha estat el domini d’internet, amb elperiodico.com per al castellà i elperiodico.cat per al català.

Per a la Fundació puntCAT sempre ha estat important l’adhesió d’empreses capdavanteres i rellevants, especialment els primers mesos i anys de domini propi. És per això que la posada en servei d’elperiodico.cat el 2006, des del primer moment, va suposar un suport important. EL PERIÓDICO i la Fundació puntCAT han anat de la mà amb el domini propi gràcies a la complicitat i bona acceptació dels usuaris d’internet.

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Instagram

Diumenge, 11 set.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits