bloc sense fulls

Laureà Folch

Dimecres, 18 de març de 2015 09:00 h

Laureà Folch

FOLCH, Laureà @LaureaFolch (Barcelona, 1969). Fins al febrer del 2015 ha estat regidor de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Vilassar de Mar per CiU, i actualment és director d'estratègia digital d'@Asepeyo i 'social media manager' a @Sternalia. Treballa a la xarxa des de 1995, en projectes per a empreses com Vilaweb, Caixa Catalunya, TV3 Interactiva i, en l’actualitat, Asepeyo. Entre 2006 i 2007 va presidir el Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT). L’any 2000 va crear UMTSforum.net, portal de referència sobre tecnologies mòbils. El 2004 va impulsar el primer moblog —mobile weblog— a l’Estat amb UMTSforum.net, que permetia enviar imatges i vídeo a blogs des de dispositius mòbils, segons consta al llibre 'La blogosfera hispana: pioneros de la cultura digital'. El 2005 Vilassar Ràdio i Vilaweb Vilassar van oferir els primers serveis de podcast a Catalunya. El 2007 va implantar i apostar per les xarxes socials a l’administració local. El 2012 va promoure, amb d’altres internautes com el periodista Albert Cuesta, la campanya perquè Twitter traduís l’eina al català. Entre els reconeixements rebuts destaquen: Premi B2B Cambrescat amb Asepeyo (2005), Premi Blogs Catalunya al millor blog en formats audiovisuals (2009), finalista del Shorty Awards amb el Twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (2011), Premi Innova de Comunicació de la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Vilassar de Mar (2012), i finalista Shorty Awards amb el Twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, guanyador de la fase Vox Populi (2013).

(Laureà Folch és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


        comentaris

Saül, gràcies per la menció i per tenir-me en compte en el llibre, un honor formar part d'aquesta història que tot just comencem. La casualitat ha fet que coincidís en el temps el teu post amb aquesta foto dels estudis de Vilassar Ràdio i VdM'TV, la tv municipal per Internet de Vilassar de Mar. Justament avui fa 4 anys que es van inaugurar els estudis, que han ajudat encara més a fer comunicació de proximitat, la comunicació en el seu estat pur.

Això també forma part de la història,... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits