bloc sense fulls

Nova temporada de Catalunya Ràdio #CatRàdioEsMou

Dissabte, 27 d'agost de 2016 09:30 hLa programació per a la temporada 2016-2017 és una gran oportunitat per als oients que temps enrere van decidir canviar d’emissora al seu dial després d’anys de sintonitzar Catalunya Ràdio. Des de la nova direcció considerem, honestament, que la graella que presentem conté prou elements de renovació, innovació i valentia per seduir antics oients de l’emissora i atraure nous públics.

Aquesta és una programació per resintonitzar amb Catalunya Ràdio, perquè manté els puntals de l’actualitat informativa i els esports, amb referents indiscutibles com ara Mònica Terribas, per als matins més frenètics de l’actualitat, o Joaquim Maria Puyal, amb les transmissions més apassionades del Barça; potencia valors joves de la ràdio del país com són Ricard Ustrell, durant els matins plàcids del cap de setmana, o David Clupés, en les intenses tardes esportives, i Mariola Dinarès i Òscar Fernández en la franja reformulada dels migdies, alhora que incorpora fitxatges de primer nivell com el tàndem esportiu Jordi Costa-Sònia Gelmà i el presentador Roger de Gràcia per al bon humor de cada tarda.

Tot plegat, per completar la millor proposta radiofònica de qualitat i servei. Més vigorosa, però sense perdre el rigor com a valor indissociable de Catalunya Ràdio. Més innovadora i valenta per adaptar-se als nous públics i als seus consums alternatius d’escoltar la ràdio, però sense desatendre una audiència fidel.

Aquest és l’equilibri que aconsegueix la nova programació, que manté grans veus per conèixer i entendre l’actualitat als vespres, com les de Kilian Sebrià i Sílvia Cóppulo, i que a les nits aposta per una fórmula innovadora amb Francesc Garriga i el seu club esportiu per a ràdio, televisió i internet alhora.

Som a l’inici d’una nova etapa que sonarà diferent totes les hores del dia, gràcies també al redisseny de la nostra imatge sonora. Estem convençuts que l’audiència percebrà una emissora més activa i dinàmica a l’antena i en l’entorn digital. Un repte que serà possible gràcies a un gran equip de professionals compromesos amb el servei públic i decidits a mantenir i potenciar Catalunya Ràdio com un dels grans puntals de la comunicació del país.

Dossier de premsa de la nova temporada [PDF]
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

ACN

Divendres, 3 abr.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits