bloc sense fulls

Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix

Dijous, 1 de desembre de 2016 10:15 hComencem a caminar amb pas ferm! La nova programació de Catalunya Ràdio ha rebut l’aval de l’audiència. 557.000 oients ens escolten, segons les dades de l’EGM. Això suposa un increment de 37.000 respecte a l’última onada. En només tres mesos d’un projecte renovat, som la ràdio que més puja en aquesta primera onada de la temporada. I ho fem en un entorn on, en general, es manté el consum de ràdio generalista.

“El matí de Catalunya Ràdio” va al capdavant d’aquest increment. És el programa que creix més entre els matinals, amb un increment de 31.000 oients. Les noves propostes reben també l’aval de l’audiència. El “Catalunya migdia” acumula 110.000 oients. L’ "Estat de Gràcia” augmenta audiència i se situa en 73.000 oients en el seu primer examen; el “Tot costa”, en 57.000; el “Popap”, en 60.000; el “Catalunya vespre”, en 60.000, i el “Club de la Mitjanit” millora resultats i se situa en 78.000 oients. “La nit dels ignorants” gairebé duplica el seu resultat respecte a la darrera onada. Vull destacar també que som líders a les comarques de Lleida i que Catalunya Ràdio experimenta un creixement notable a les de Barcelona. A més, creixem en oients en pràcticament totes les hores del dia.

El cap de setmana, “El suplement” es manté fort amb 272.000 oients el dissabte i 190.000 el diumenge. El “Tot gira” suma 74.000 oients el dissabte i 196.000 el diumenge. De seguida us farem arribar la resta de dades amb més detall.

Creixem i ens acostem. L'augment d’audiència ens situa més a prop dels oients de tota la vida i dels nous que es van incorporant. El projecte acaba de començar a caminar i, com us deia, ha rebut l'aval de l'audiència. Però el més important és que hi ha molt marge per a la millora. És una bona base sobre la qual seguir avançant i creixent.

Aquesta direcció està satisfeta d’aquesta primera benedicció dels oients a una aposta nova que posa en valor la nostra essència de servei públic i l'aposta de tots plegats pels continguts culturals.

Us vull agrair la feina, el compromís i la professionalitat que tots els treballadors de la casa heu demostrat en aquests mesos. I us animo a seguir en aquesta línia perquè el repte que tenim al davant és il•lusionador alhora que difícil. Hem començat a caminar i el pas és ferm.

(Post en el blog En sintonia)

 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Instagram

Divendres, 5 ago.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits