bloc sense fulls

Mònica Terribas: "Bons resultats de l'EGM! Catalunya Ràdio es mou"

Dijous, 1 de desembre de 2016 10:30 h

Us desperto amb ganes de traslladar-vos l’agraiment sincer de totes les persones que treballem per vosaltres perquè ens heu donat la raó. CatRàdio es mou. És la ràdio que més puja en aquest darrer EGM. I en aquest moment tenim 557.000 persones que confieu en la feina d’aquest projecte. I avui felicitem, especialment, els qui l’encapçalen.

El director Saül Gordillo i el seu equip, en Jordi Borda, en Santi Faro, en Xavi Campos, en Francesc Cano, la Natàlia Ramon, la Laura Marín, en Xavi Salvà, en Jordi Just, en Toni Roig, la Neus Comellas, en Dani Reyes i en Francesc González. No sentiu mai els seus noms. O molt poc. Han fet una feina esplèndida. Sacsejant-nos i ajudant-nos. I en només dos mesos, l’audiència ens diu que el tren avança, sense canviar de via, sense renunciar al servei. Gràcies a l’equip que dóna la cara per tots. Algun dia s’ha de dir. I avui em venia molt de gust dir-los-ho. Gràcies.

Nosaltres a El Matí de CatRàdio hem crescut. Sou 448.000 oients, que són molts. El programa de matí que més creix, també. I això és gràcies a l’entusiasme i a la feina d’un equip meravellós que està al nostre costat cada dia. Sabeu qui sou tots vosaltres, per què us ho dic i, per tant, gràcies per ser-hi, quan hi ha frenades, quan hi ha accelerades... Per no renunciar al bon humor però tampoc a les nostres conviccions i a la nostra voluntat de servei. Gràcies a tot l’equip de El Matí de Catalunya Ràdio.

I és un clàssic de dies com avui felicitar RAC1, al pesat del meu amic Jordi Basté. Felicitats, líder. No ens sap greu reconèixer-ho, com sabeu, si no fos perquè se’ns mesura per aquestes xifres i perquè l’equip d’aquest programa fa el que fa amb convicció. Però no us hem d’enganyar. Avui es parlarà d’audiències i no de la taula de maltractament de la gent gran que ens ocuparà a quarts de vuit. És urgent. Tan urgent com la que ahir vam dedicar a la desigualtat i la pobresa amb el projecte Lliures. I tan urgent com l’especial sobre l’extrema dreta europea que farem dilluns des d’Àustria. Però no ens enganyem. Vivim en un teatre on només te’n surts bé si vens més entrades que els altres. I esteu pensant “com ens passa a nosaltres en els nostres àmbits!” Doncs prou que ho sabem tots, oi?

El Matí de CatRàdio creix. 448.000 oients seguint-nos. Són moltes persones. I sou vosaltres. Som aquí, despertant-vos. No deixeu de vigilar-nos. No volem arribar enlloc si no ens acompanyeu amb un somriure, però un somriure que sigui exigent.

(Portada de Mònica Terribas d'El matí de Catalunya Ràdio de l'1 de desembre de 2016)

324.cat: Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix a l'EGM. Té 557.000 oients diaris
El Nacional: Catalunya Ràdio, la que més creix, i RAC1, líder d'oients

 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits