bloc sense fulls

Geni de Vilar, adjunta a la direcció de Mitjans Digitals de la CCMA

Dimecres, 21 de desembre de 2016 20:00 hAcabarem aquest 2016 amb la nova estructura de Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) enllestida. Aquest dimecres el Consell de Govern de la CCMA ha aprovat el nomenament de Geni de Vilar com a adjunta a la direcció de Mitjans Digitals, un càrrec que pretén agrupar el que fins ara estava repartit entre ella mateixa i la periodista Rosa Oliva. Vull agrair la feina i implicació que la Rosa ha demostrat durant aquest temps a Mitjans Digitals, i he expressat a la Presidència en funcions de la Corporació el meu agraïment i reconeixement perquè, sincerament, considero que el seu és un perfil necessari per a la casa en els temps actuals i futurs.
 
En el nou organigrama hi juguen un paper rellevant Txell Laborda, Marc Bassols i Judith de Argila, que han de créixer en aquesta nova etapa amb una visió més estratègica i menys operativa. Ferran Clavell mantindrà el seu paper com a responsable d’audiències digitals i d’innovació, tot i que aquest últim és un repte col·lectiu i transversal de tota l’àrea i també de tota la casa. El nou rol de Laborda, Bassols i de Argila anirà acompanyat d’uns ajustos en l’àmbit tècnic que hem coordinat i treballat conjuntament amb els companys d’Enginyeria.
 
No vull desaprofitar l’ocasió per parlar dels editors dels portals, ja que en el moment actual tenen un paper decisiu per impulsar les marques de TV3 i Catalunya Ràdio en l’entorn digital i potenciar la digitalització de les redaccions i del conjunt de la plantilla. Jordi Salvat i Ferran Auberni són peces clau perquè la visió estratègica dels companys abans esmentats i del conjunt de la nostra àrea arribi a tots els racons de la casa. En aquesta nova organització no perdem en cap cas la supervisió transversal que Sílvia Costa i Pep Selfa fan sobre l’àmbit d’imatge i tecnològic, respectivament.

CCMA: La CCMA nomena Geni de Vilar adjunta a la direcció dels mitjans digitals
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits