bloc sense fulls

Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix (13%)

Dimecres, 19 d'abril de 2017 10:00 h





Catalunya Ràdio és l’emissora en català que més creix (13,5%) en la darrera onada de l’EGM, amb 632.000 oients. ‘El matí de Catalunya Ràdio’ creix un 10,5% amb mig milió d’oients, ‘El suplement’ recupera el lideratge de diumenge i obtenim uns resultats històrics a la tarda amb ‘Estat de Gràcia’ (+63%).

La segona onada de l’EGM d’aquesta temporada ens confirma que la renovació de la graella i les noves apostes van en la bona direcció i obtenen l’aval de l’audiència. En només sis mesos, programes molt nous s’han situat en xifres gairebé de rècord. ‘El matí de Catalunya Ràdio’ acumula mig milió d’oients i experimenta un creixement del 10,5%. Aquest bon resultat va en la línia de la millora d’audiència aconseguida per tots els programes. ‘Estat de Gràcia’ creix un 63%, amb 119.000 oients, i és el millor resultat des del 2004. ‘Catalunya Migdia’ és l’informatiu més escoltat en la seva franja a Catalunya, amb 111.000 oients. El cap de setmana també creixem i ho fem globalment. ‘El suplement’ recupera el lideratge de diumenge, amb 311.000 oients, i creix dissabte amb 370.000 (98.000 més que l’anterior onada). ‘Tot Gira’ és líder del cap de setmana i suma 237.000 oients diumenge (41.000 més) i 188.000 dissabte (114.000 més). ‘La nit dels ignorants 2.0’ manté el lideratge en una franja molt simbòlica per a Catalunya Ràdio.

Em fa il·lusió destacar que Catalunya Ràdio manté el lideratge a la demarcació de Lleida i el recupera a la de Tarragona. A les demarcacions de Girona i Barcelona, la ràdio pública segueix guanyant audiència. Una mostra de la forta implantació territorial del grup d’emissores de Catalunya Ràdio. Les bones dades d’aquest EGM, que ens situa en un escenari tant positiu com el de fa un any, que va ser el millor de les últimes 15 temporades, també inclouen Catalunya Informació, que creix fins a 129.000 oients, i Catalunya Música, que n’obté 40.000. Cal destacar també els bons resultats de les finestres iCat les matinades del cap de setmana a l’antena de Catalunya Ràdio, amb 22.000 oients, atès el recent anunci del retorn de l’emissora musical i cultural a l’FM, previst per al proper setembre.

Portem uns mesos de molta feina i dedicació, de tots els professionals i departaments de la casa. Esforços com la programació especial pel Dia Mundial de la Ràdio o els programes especials amb motiu de l’actualitat demostren que #CatRàdioEsMou i això és gràcies a la vostra professionalitat i compromís amb la casa. Hem de continuar treballant per millorar i arribar a més oients. Anem en la bona direcció, però no ens conformem amb aquests resultats d’audiència. Felicitats a tothom!

(Post publicat al blog En sintonia)
 

        comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents






traductor



follow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits