bloc sense fulls

Catalunya Ràdio millora la cobertura al Pallars Sobirà

Dijous, 30 de novembre de 2017 08:00 h

Catalunya Ràdio posa fi als problemes de cobertura de les seves emissores a la zona de Sort, Soriguera i Rialp. El grup d'emissores de Catalunya Ràdio ha posat en marxa el nou centre emissor de Tornafort, que permetrà resoldre definitivament les històriques deficiències de cobertura dels senyals per FM de les emissores de Catalunya Ràdio a Sort, Soriguera i Rialp, al Pallars Sobirà. Les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a 7.286.028 persones, que representen el 98,25% de la població catalana.

Amb aquesta millora tècnica, s'ha atès la petició que li havien traslladat els ajuntaments de Sort, Soriguera i Rialp, conscient que aquesta era una situació que calia resoldre tan aviat com fos possible. Per visualitzar la importància que té aquesta actuació tant per al territori com per a la ràdio pública catalana, aquest dimecres, 29 de novembre, s'ha organitzat una visita institucional i tècnica, en la qual han participat l'alcalde de Sort, Raimon Monterde; l'alcalde de Soriguera, Xavier Pedemonte, i el tinent d'alcalde de Soriguera, Joan Ramon Fontdevilla; i el director d'Explotació i Enginyeria de la CCMA, Amadeu Gassó, acompanyats per un responsable de l'empresa Cellnex Telecom.

Amb aquest nou centre reemissor de Tornafort, les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a 7.286.028 persones, que representen el 98,25% de la població catalana. A Sort, Soriguera i Rialp, Catalunya Ràdio emetrà a la freqüència de 92.4 MHz; Catalunya Informació, a la de 98.5 MHz; Catalunya Música, a la de 100.8 MHz, i iCat, a la de 104.8 MHz. Podeu consultar totes les freqüències de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat, aquí.
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

ACN

Divendres, 30 gen.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits