bloc sense fulls

Èxit del Dia Mundial de la Ràdio

Dimecres, 14 de febrer de 2018 13:45 hÈxit del Dia Mundial de la Ràdio que ha celebrat Catalunya Ràdio per segon any consecutiu sortint dels estudis i fent tota la programació de la jornada a cases d'oients i en espais públics proposats per l'audiència. Més de 200 propostes rebudes per acollir programes de l'emissora pública a domicilis i espais d'arreu del país: de Barcelona, Sabadell, Perpinyà, Centelles, Nulles, Blanes i Martorell. El #DiaCatRàdio ha tingut un ampli ressò al Telenotícies Migdia. Hem tingut un parell d'estrenes musicals. La Pegatina ha dedicat en directe des de la Boqueria una cançò a iCat, mentre que Quimi Portet ha estrenat el 'single' 'Central de biomassa'.

El Mercat de la Boqueria i la Rambla ha estat l'escenari on "El matí de Catalunya Ràdio" ha començat la commemoració, amb Mònica Terribas, que ha recordat els atemptats jihadistes del 17 d'agost i ha fet un reconeixement públic a la Rambla, un dels punts neuràlgics i centre d'activitat de la ciutat de Barcelona. Han passat pel programa diversos paradistes del Mercat; Jordi Asín, cuiner del Bar Pinotxo; l'arquitecta Itziar González; la sociòloga Iolanda Fresnillo; els músics Quimi Portet i Jaume Sisa; el periodista Jordi Robirosa, i la Pegatina, que ha presentat una cançó dedicada a la ràdio, entre d'altres.

L'emissió ha continuat des de Sabadell, al Vallès Occidental, amb l'"APM?", capitanejat per Xavi Cazorla, que ha porta el seu bon humor a l'Escola Mare de Déu de la Salut. El programa "Popap", amb Mariola Dinarès, ha agafat el testimoni de la programació especial des del Col·legi Pompeu Fabra de La Bressola, a Perpinyà. L'emissió del "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, s'ha fet des de la cafeteria El Trabuc, de Toni Riera, a Centelles, a Osona. El magazín "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, s'ha emès en directe des del Celler Cooperatiu de Nulles, a l'Alt Camp. El programa esportiu "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, ha anat a casa d'Albert Isanta, un noi de 13 anys de Blanes, a la Selva. L'informatiu nocturn "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià, ha escollit com a escenari la Fundació Francesc Pujols, a Martorell, al Baix Llobregat. La jornada radiofònica ha acabat al districte barceloní de Sant Andreu, on "La nit dels ignorants 3.0", amb Xavier Solà, s'emet des de l'obrador d'un forn de pa artesà.

Catalunya Ràdio: Catalunya Ràdio ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio des de casa dels oients
TV3: Catalunya Ràdio es mou pel país en el Dia Mundial de la Ràdio
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits