bloc sense fulls

Joaquim Maria Puyal torna a Catalunya Ràdio

Divendres, 28 de desembre de 2018 11:00 hCatalunya Ràdio incorpora Joaquim Maria Puyal amb una secció diària en horari de màxima audiència a 'El matí de Catalunya Ràdio', que dirigeix i presenta Mònica Terribas. Puyal aportarà la seva pròpia mirada a l'actualitat de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del matí. El juliol del 2018 ens vam comprometre a retenir el talent de Joaquim Maria Puyal quan va anunciar la seva retirada de les transmissions del Barça. Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa buc insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i professional l'actualitat informativa intensa que viu el país.

Joaquim Maria Puyal va anunciar el 25 de juliol del 2018 que tancava l'etapa de transmetre els partits del Barça en català que havia iniciat el 1976, des del 1985 a Catalunya Ràdio. Des d'aleshores, des de la direcció de la ràdio pública hem treballat amb Puyal la seva continuïtat amb nous formats i continguts. El primer resultat de les converses amb el recentment premiat per l'Ajuntament de Barcelona amb la Medall d'Or al Mèrit Esportiu és la presència diària a 'El matí de Catalunya Ràdio' amb Mònica Terribas. La secció diària es dirà 'La mirada d'en Puyal', i consistirà en un comentari sobre l'actualitat i la quotidianitat des de l'òptica pròpia del mestre Puyal.

Després de 33 anys vinculat a Catalunya Ràdio amb 'LaTdP', el periodista accepta el repte d'una participació diària a l'antena de la ràdio pública. 'La mirada d'en Puyal' abordarà l'actualitat informativa estricta, però també tractarà les inquietuds i experiències de Joaquim Maria Puyal com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país. Als seus 69 anys i amb una llarga trajectòria vinculat als mitjans de comunicació, el reforç que s'incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l'actualitat que viu Catalunya i el seu entorn.

La incorporació de Joaquim Maria Puyal a 'El matí de Catalunya Ràdio' representa una aposta per enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública, amb mig milió d'oients diaris, i segellar la relació professional del mestre amb Mònica Terribas, que es remunta al 1989, en el programa de TV3 'La vida en un xip' i, posteriorment, 'Tres pic i repicó' i 'Un tomb per la vida'. El tàndem Terribas-Puyal en horari de màxima audiència d''El matí de Catalunya Ràdio' forma part de l'estratègia per la qualitat, el rigor i la pluralitat de la ràdio pública.

Catalunya Ràdio: Catalunya Ràdio reforça "El matí" amb l'aportació diària de Joaquim Maria Puyal
Catalunya Ràdio: Portada Terribas: A partir del 7 de gener sentirem la mirada de Joaquim Maria Puyal"
CCMA: Catalunya Ràdio reforça "El matí de Catalunya Ràdio" amb Joaquim Maria Puyal
Ara: 'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal
Nació Digital: Puyal s'incorpora a «El matí de Catalunya Ràdio»
El Nacional: Puyal tornarà a Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits