bloc sense fulls

Servei públic de Catalunya Ràdio davant la crisi del coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 14:30 hCatalunya Ràdio ha reaccionat informativament, ha alterat la programació habitual, ha suspès sortides previstes i les visites escolars i de públic a les nostres instal·lacions de Diagonal, 614, i ha adoptat mesures internes organitzatives durant aquesta setmana per la crisi del coronavirus. Es tracta d’una primera reacció davant d’una situació que es preveu molt complicada, excepcional, a tot el país i a nivell global.
 
Els pròxims dies seran crítics i l’afectació del coronavirus ens té a tots pendents de les mesures de prevenció i dels protocols per evitar-ne la propagació. La salut dels nostres professionals i de la població en general està al capdavant de les prioritats. Al mateix temps, la ràdio pública del país té el repte de seguir sent referent informatiu, d’aportar rigor i credibilitat en temps de confusió social i d’intoxicació digital, i hem d’acompanyar la ciutadania responent les preguntes i afavorint el servei públic que caracteritza la nostra feina.
 
És en temps difícils com aquests que el Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio té l’obligació de ser més útil que mai a la població i de contribuir a millorar la seguretat, la salut, la convivència i el bon funcionament de la societat gràcies a una informació imprescindible. Hem previst diferents escenaris i hem adoptat mesures tècniques, logístiques i organitzatives internament per intentar garantir aquest servei públic que és la ràdio nacional. Haurem de prendre decisions i de ser més flexibles que mai per blindar el servei públic i garantir la salut dels professionals i evitar riscos.
 
Des de la direcció de Catalunya Ràdio volem agrair la predisposició de tothom i la implicació de tots els departaments i àrees en la gestió d’aquesta crisi. En situacions excepcionals com aquesta és quan apareix el millor de cadascú de nosaltres i, a Catalunya Ràdio, estem a punt per demostrar-ho. Com sempre que l’actualitat i el país ho demana, Catalunya Ràdio està preparada per respondre-hi.
 
Saül Gordillo
Director

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

10J

Diumenge, 11 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits