bloc sense fulls

Nova programació d’iCat i Catalunya Música per la crisi del coronavirus

Dissabte, 14 de març de 2020 17:00 h

Davant la situació actual i seguint les consignes donades per les autoritats creiem oportú aturar l'activitat normal o habitual de dos dels canals del grup d'emissores, concretament iCat i Catalunya Música. Tenint en compte que el confinament és la mesura preventiva més eficaç per evitar els contagis creiem oportú aturar l'activitat en directe d'aquestes emisores i posar en funcionament una programació enregistrada per a tots dos canals que ja tenim confeccionada i preparada per ser emesa. 

Els equips de les dues cadenes, a petició de la direcció del grup d'emissores, han treballat en els últims dies en aquesta programació enregistrada alternativa per si es donava el cas que ara mateix ens trobem i hem d'afrontar. Aquesta programació enregistrada conté no només programació musical, també contindrà reemissions de contingut cultural en les franges on habitualment s'estrenen programes d'aquestes característiques. 

Per tant, no deixarem de complir la missió primaria de les cadenes que és oferir música i cultura a l'audiència en un moment en que el confinament de la majoria de la població pot fer necessari aquest tipus de contingut. Des d'una altra perspectiva, aquesta mesura ens permetrà per una banda preservar la salut dels treballadors de la casa, i alliberar recursos humans i tècnics per fer front a les necessitats i reptes de caràcter informatiu que ens vagi plantejant la crítica situació que estem vivint. 

Focalitzem els esforços en el primer precepte del servei públic que ens és encomanat, la informació de servei i ens reforcem per ser la corretja de transmissió de les informacions, consignes i instruccions de les autoritats del país i la seva població.

Especial emergència cultural

D’altra banda, aquest diumenge de les 19.00 a 21.00 hores per Catalunya Ràdio farem un Ciutat Maragda especial en directe amb David Guzmán per recollir la inquietud del sector cultural davant de la crisi del coronavirus. Antena oberta al món de la cultura en un context d’emergència. 

Catalunya Ràdio, més compromesa que mai amb el servei públic.

Saül Gordillo
Director

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits