bloc sense fulls

665.000 gràcies

Dilluns, 6 d'abril de 2020 11:30 hLa primera onada de l’EGM del 2020 ens ha donat uns resultats satisfactoris d’audiència, que vull compartir amb vosaltres. Els 665.000 oients diaris suposen un creixement del 18% respecte de l’onada anterior. Molt per sobre del creixement que experimenta la ràdio generalista (5%) i de la nostra competència directa (8%). Catalunya Ràdio recupera oients al matí i es torna a situar per sobre del mig milió de seguidors, té l’informatiu més escoltat del país, el “Catalunya migdia” amb Òscar Fernández; experimenta un creixement notable a la proposta de les tardes (“Estat de Gràcia”, “APM?”, i “Tot Costa”), i és l’emissora més escoltada a les demarcacions de Lleida i Tarragona. Catalunya Informació obté un registre molt bo, així com iCat i Catalunya Música. 

En condicions normals, estaríem celebrant unes xifres com aquestes i, sobretot, el potencial esperançador que insinuen per al futur. Però no vivim en normalitat. La crisi del coronavirus ens ha recordat a tots la naturalesa de la nostra existència, que no és cap altra que el lideratge en servei públic. I aquest lideratge, l’estem exercint tots plegats des del minut 1 de la crisi. Estem treballant en condicions extremes, amb companys de feina impactats pel virus o en alguns casos amb familiars afectats per la malaltia. 

Alguns sou a casa fent teletreball, altres veniu cada dia a la ràdio per fer possible aquesta missió de servei públic en les condicions més difícils. A tots vosaltres, gràcies. Estem fent ràdio. Bona ràdio. I estem adaptant la nostra oferta a les necessitats del moment. Informant quan toca i acompanyant amb entreteniment un país que viu les 24 hores del dia confinat a casa seva. Fins i tot hem incorporat un contingut educatiu com el “Popap Escolar”, que la Mariola Dinarès emet des de casa seva cada tarda de 16:00 a 17:00. No em vull deixar d’esmentar aquests dies l’esforç del personal de l’àrea tècnica, imprescindible perquè es faci aquest miracle de la ràdio feta des de casa o des de Diagonal 614, superant tots els handicaps possibles. 

Per tant, felicitats a tothom per les bones dades d’audiència d’aquesta onada. Us dono l’enhorabona per la feina que estem fent davant d’una crisi com aquesta i comparteixo amb vosaltres l’esperança que ben aviat podrem tornar a centrar-nos a millorar les dades perquè haurem tornat a la normalitat.

Saül Gordillo
Director

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits