bloc sense fulls

Programació de la setena setmana de confinament a les emissores de Catalunya Ràdio

Divendres, 24 d'abril de 2020 21:00 hCatalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat van tornant a la normalitat. Una desena de programes tornen a les graelles de les emissores de Catalunya Ràdio aquest cap de setmana i a partir del proper dilluns, 27 d'abril. El programa Adolescents iCat de Roger Carandell torna a Catalunya Ràdio en format confinat de dilluns a divendres, i ho farà a les 23.00 hores, després del també programa d'iCat iCat a casa, que Albert Miralles dedica a la cultura. Amb 'Adolescents iCat' ja són gairebé tots els programes diaris que han tornat a la graella de Catalunya Ràdio després que saltés la programació habitual amb la declaració d'estat d'alarma per la crisi del coronavirus. El proper divendres, 1 de Maig, Albert Segura agafarà les regnes d'El matí de Catalunya Ràdio, en una jornada festiva atípica pel confinament. El Revolució 4.0 de Xantal Llavina, amb el seu consultori a empresaris i emprenedors per la crisi de la covid-19, manté programa tant dissabte com diumenge.

Setmana rere setmana, malgrat les dificultats actuals i mantenint les mesures de prevenció i garantint la salut dels nostres professionals, Catalunya Ràdio i les seves emissores van recuperant una normalitat de programació relativa, confinada i molt centrada en el servei públic. És per això que a partir de dilluns, 27 d'abril, Catalunya Informació recupera una hora més d'antena pròpia, i ja tindrà la seva estructura habitual –limitada per les circumstàncies i marcada pel teletreball de la major part de la redacció d'informatius– des de les 11.00 hores i fins l'endemà a les 6.00. Els informatius Catalunya migdia d'Òscar Fernández i Empar Moliner, i el Catalunya nit amb Laura Rosel, així com 'El matí de Catalunya Ràdio' de Mònica Terribas entre les 6.00 hores i les 11.00, s'emetran igualment en antena conjunta Catalunya Ràdio-Catalunya Informació.

Dilluns torna el programa diari de Lluís Gavaldà a iCat, El celobert, de 20.00 a 21.00 hores, amb l'estrena de nous capítols després de sis setmanes amb reemissions. iCat incorporarà la propera setmana quatre programes, tres dels quals retornen a l'antena en format de 'ràdio confinada', fent un pas important en el camí cap a una certa normalitat en l'oferta de continguts culturals i musicals. Tornen a iCat i a Catalunya Ràdio 'Adolescents iCat', que aquestes setmanes han generat contingut en l'entorn digital i xarxes socials. I el proper cap de setmana tornen iCatKids de Pau Guillamet, dissabte de 10.00 a 11.00, i Generació digital amb Albert Murillo, divendres a les 22.30 hores.

Catalunya Música també fa un pas en el camí cap a una relativa normalitat. Aquest dissabte, 25 d'abril, a les 19.00, Catalunya Música recupera les transmissions d'òpera des del Metropolitan de Nova York, amb el programa Directe a l'òpera, que presenten Aleix Palau i Ignasi Pinyol. Des del confinament, oferiran la transmissió de l'òpera 'L'holandès errant', de Richard Wagner, que es va representar al Met el 10 de març, pocs dies abans que el teatre tanqués temporalment pel coronavirus. Els programes Una tarda a l'òpera, amb Jaume Radigales; El violí vermell, de Xavier Cazeneuve; i So de cobla, d'Ignasi Pinyol; realitzats des de casa, també se sumen a la llista de programes actius a l'antena de Catalunya Música i s'afegeixen a Els homes clàssics, El taller del lutier i Afinats, aquest últim el nou format de programa magazín que l'emissora ha posat en marxa durant aquest confinament.
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Bilbao

Dissabte, 12 gen.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits