bloc sense fulls

Nous continguts de tres programes de Catalunya Música a l'onzena setmana de confinament

Diumenge, 24 de maig de 2020 14:45 hCatalunya Música és l'emissora que incorpora majors novetats l'onzena setmana de confinament per la crisi de la Covid-19. A partir del dilluns 25 de maig, Maria Montes i Xavier Chavarria es tornen a posar al capdavant de l’espai Els concerts –de dilluns a divendres a les 11.00 i a les 20.00 hores– per oferir als oients de Catalunya Música una nova selecció dels millors concerts de música clàssica de l’actual temporada, interpretats per orquestres europees de primer nivell i amb repertoris de grans compositors.

Aquest mateix dilluns, 25 de maig, l’espai de jazz clàssic Cafè Jazz –de dilluns a divendres a les 15:30– i el programa de tendències dins el món jazzístic Via Jazz –de dilluns a divendres a les 23.00–, tots dos realitzats per Pilar Subirà, arrencaran igualment amb nous continguts. Via Jazz oferirà dilluns un programa en memòria del saxofonista Lee Konitz, mort recentment a causa del Covid-19.

Els concerts, Cafè Jazz i Via Jazz són tres programes de Catalunya Música que es produeixen des del confinament, i eleven a 45 els programes del conjunt d'emissores de Catalunya Ràdio que s'elaboren gràcies al teletreball i en format de 'ràdio confinada', la fórmula que ha trobat la ràdio pública per mantenir el compromís amb els seus oients i, al mateix temps, garantir la seguretat dels nostres professionals i el compliment de les normes sanitàries.


Les arts escèniques tornen a l'antena d'iCat l'onzena setmana d'estat d'alarma. A partir d'aquest dilluns, 25 de maig, a les 22.30, Entre caixes, presentat per Carme Canet i Pep Vila, torna a omplir l’antena d’iCat de creadors, productors, crítics, actors, directors, escenògrafs i públic. El programa de dilluns entrevistarà Àlex Casanovas, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i Isabel Vidal, presidenta de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya.

Entre caixes s’incorpora a la graella, de moment, fet des de casa, fins que es donin les condicions per tornar als estudis de Catalunya Ràdio. Precisament la greu crisi que pateix el sector, les propostes confinades d’arts escèniques i l’escenari de futur immediat seran temes clau en aquesta nova etapa del programa.

Actualment, Els experts, amb Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal, és l’únic programa que s’emet en directe des de l'estudi d’iCat, a Diagonal 614, mentre que els catorze programes que les últimes setmanes han recuperat l’emissió habitual ho fan des de casa dels realitzadors, en format 'ràdio confinada'. És el cas de Pista de fusta, Delicatessen, El celobert, Jazz watusi, Casa Babylon, Sona9, Memento, Generació digital, Adolescents iCat, iCatKids, Rumescu, 5Songs, Songhunter i iCatMans.Catalunya Informació, que vam recuperar íntegrament la cinquena setmana d'estat d'alarma, manté l'estructura els propers dies, és a dir, programació pròpia per garantir el servei públic i antena conjunta amb Catalunya Ràdio a les franges habituals: de 6.00 a 8.00 amb El matí de Catalunya Ràdio, de 14.00 a 16.00 amb Catalunya migdia, i de 21.00 a 23.00 amb Catalunya nit. La setmana passada, de 8.00 a 11.00, es va reincorporar Marta Romagosa a l'emissora informativa, i seguirà en aquesta franja durant l'onzena setmana de confinament.Aquest cap de setmana de la desena de confinament ha tornat presencialment a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio Roger Escapa, al capdavant d'El suplement. La propera setmana, l'onzena d'estat d'alarma, es mantindrà la mateixa programació i estructura, amb tots els programes fets des del confinament a excepció d'El matí de Catalunya Ràdio, Estat de Gràcia i La nit dels ignorants 3.0, ja que Mònica Terribas, Adam Martín i Xavier Solà són, respectivament, els realitzadors que fan programa des de les instal·lacions de l'emissora. Una presencialitat, combinada amb el teletreball de part dels membres dels equips d'aquests programes, a la qual el cap de setmana s'hi afegeix Roger Escapa, juntament amb Neus Bonet amb Catalunya migdia (cap de setmana) i David Clupés amb Tot gira, a qui, per cert, se li girarà feina quan retorni la competició esportiva.

16 de maig: Torna 'Independents' a iCat la desena setmana de confinament
12 de maig: Recuperem iCat pel servei públic cultural la novena setmana de confinament
1 de maig: Torna l'APM? a Catalunya Ràdio i recuperem Catalunya Informació la vuitena setmana de confinament
24 d'abril: Programació de la setena setmana de confinament a les emissores de Catalunya Ràdio
20 d'abril: Torna L'apocal·lipsi a El matí de Catalunya Ràdio la sisena setmana de confinament
16 d'abril: Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat omplen el cap de setmana amb programes fets a casa
14 d'abril: Catalunya Informació retorna la cinquena setmana de confinament
2 d'abril: Nova programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació pel coronavirus (tercera setmana confinament)
24 de març: Nova programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació pel coronavirus (segona setmana confinament)
15 de març: Nova programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per la crisi del coronavirus
14 de març: Nova programació d’iCat i Catalunya Música per la crisi del coronavirus
13 de març: Servei públic de Catalunya Ràdio davant la crisi del coronavirus

 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Calella

Diumenge, 15 mar.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits