bloc sense fulls

Laura Rosel debuta guanyant 46.000 oients

Dimecres, 2 de desembre de 2020 12:15 h

La tercera onada de l’any ha confirmat la tendència positiva de Catalunya Ràdio, que es situa com l’emissora que més creix. Tanquem el 2020 amb 641.000 oients diaris (78.000 més respecte a la tercera onada de l’any passat). Laura Rosel fa créixer “El matí de Catalunya Ràdio” amb gairebé 50.000 oients i se situa amb 476.000 seguidors diaris. Estem especialment satisfets de la irrupció d’“El búnquer” d’en Peyu, en Jaïr Domínguez i la Neus Rosell, que lidera la nit amb entreteniment de qualitat i 70.000 persones connectades a l’antena. La força dels informatius de la casa rep el seu premi i lidera la franja central del dia amb el “Catalunya migdia”, d’Òscar Fernández i Empar Moliner, i la de la nit amb el “Catalunya nit”, de Kilian Sebrià. I l’incombustible Xavier Solà manté “La nit dels Ignorants 3.0” com el gran espai líder de la ràdio de nit.  
 
Aquestes dades se sumen al lideratge de programes com “Crims”, de Carles Porta; “Les dones i els dies” de Montse Virgili; “En guàrdia”, d’Enric Calpena, i “iCat Express”, amb la redacció d’iCat. Vull subratllar precisament aquest fet perquè confirma que el servei públic que estem obligats a oferir per la nostra naturalesa no és pas incompatible amb la competitivitat. La nostra missió és informar, entretenir i donar visibilitat a sectors socials i activitats culturals que no tenen cabuda en altres emissores privades. Crec que ens podem sentir tots satisfets per haver-ho aconseguit i, a més, amb èxit d’audiència.  
 
D’altra banda, aquestes dades tan positives arriben en un entorn molt complicat, que patim cada dia. La pandèmia i les condicions a les quals ens hem hagut d’adaptar per fer ràdio fan encara més satisfactòria la foto que ens mostra aquest EGM. Us animo a seguir en aquesta línia perquè els resultats van arribant.

Catalunya Ràdio: Laura Rosel fa créixer "El matí de Catalunya Ràdio" en 46.000 oients
Catalunya Ràdio: Més fortes que mai: Servei públic competitiu
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

El Periódico

Diumenge, 26 jun.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits