bloc sense fulls

Repòrter, gener de 1999 | L'actualitat de Pineda, cada dia a Internet

Dilluns, 29 de març de 2021 04:15 hL'actualitat pinedenca apareixerà a la xarxa telemática Internet diàriament de la mà de la revista d'informació de l'Alt Maresme, REPÒRTER, i de l'empresa que edita el diari electrònic Vilaweb —Partal, Maresma i Associats SL—, i amb el suport de l'Ajuntament de Pineda de Mar. En aquest projecte també hi col·labora el diari El Punt. L'acord permetrà que els internautes consultin diàriament des de qualsevol punt del món i gratuïtament Vilaweb Pineda, la sisena existent al Maresme i la segona de l'Alt Maresme. Vilaweb Arenys va ser una de les  pioneres, i ha aconseguit un elevat número de visites a la seva pàgina. Vilaweb disposa d'una seixantena d'edicions, que aporten continguts locals a un diari electrònic d'informació general amb seccions especialitzades.

Vilaweb és el tercer diari electrònic més consultat dels Països Catalans, després de les versions digitals de La Vanguardia i El Periódico. La diferència és que Vilaweb només surt a Internet. No és la versió digital de cap diari imprès.

L'aposta que REPÒRTER fa per les noves tecnologies no es limita a la creació de Vilaweb Pineda (l'adreça és http://vilaweb.com/pineda/). La revista disposarà ben aviat d'una pàgina web, que s'està elaborant. La plana web (amb l'adreça http://reporter.maresme.net) donarà a conèixer la trajectòria de REPÒRTER, i permetrà que els lectors vegin un resum dels continguts de cada exemplar. També podran enviar cartes a la Bústia.

(Article de Saül Gordillo a la revista Repòrter, número 76, gener de 1999, pàgina 23.)
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

Tecnocampus

Dimarts, 17 gen.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits