bloc sense fulls

Repòrter, setembre de 2000 | REPÒRTER recull idees entre els lectors per millorar el turisme

Divendres, 16 d'abril de 2021 03:30 hLa revista d'informació de l'Alt Maresme, REPÒRTER, vol contribuir al debat generat a la comarca sobre el model turístic. En l'exemplar de la revista que teniu a les mans publiquem dos articles de reflexió de persones que hi tenen  molt a dir. L'alcaldessa de Malgrat de Mar i presidenta del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Conxita Campoy, desglossa un per un tots els punts que afecten el sector i, des d'una visió molt crítica i sincera, advoca per no crear cap més plaça hotelera a la comarca. També publiquem un article del president del Gremi d'Hostaleria del Maresme, Manel Vila, en què exposa el seu punt de vista arran de la polèmica generada en relació amb els problemes de seguretat ciutadana i neteja derivats del turisme. El debat d'aquest estiu ha servit per tornar a posar sobre la taula la necessitat de millorar el finançament dels ajuntaments de les poblacions turístiques. L'alcalde de Calella, Josep Basart (ERC), i el diputat maresmenc d'aquest mateix partit, Jaume Oliveras, han anunciat l'inici d'una sèrie de mesures parlamentàries per exigir a la Generalitat un millor finançament. Fa anys que els consistoris turístics de l'Alt Maresme reclamen més recursos per poder fer front a tots els serveis que han de prestar a causa de l'elevat augment de població durant els mesos d'estiu. Ara, Jaume Oliveras durà la petició al Parlament de Catalunya.

REPÒRTER, però, no es vol quedar aquí. Des d'aquestes pàgines fem una crida als lectors perquè ens facin arribar qualsevol idea, proposta i/o projectes que pugui contribuir a millorar la imatge i l'oferta turística de les nostres poblacions. REPÒRTER obre les seves planes als lectors i subscriptors per recollir tota mena de suggeriments que vagi en la línia d'una millora del sector i del conjunt de les poblacions. És per això que els lectors més imaginatius i lúcids tenen ara la seva oportunitat d'aportar propostes.

Totes les idees que arribin a la redacció de REPÒRTER es publicaran a les nostres pàgines i també es faran arribar als alcaldes de les poblacions turístiques i al president del Consell Comarcal del Maresme. Les propostes es poden formular per fax (93 769 53 77), a l'apartat de Correus 200 de Pineda de Mar (codi postal 08397) o a través del correu electrònic, a l'adreça sgordillo@ctv.es. A més, un cop acaba la temporada turística, REPÒRTER promourà un debat públic entre alcaldes i representants del sector turístic de la comarca per cercar una via de diàleg que ajudi a millorar l'oferta turística. Perquè el debat obert no caigui en sac foradat.

(Article i fotografies de Saül Gordillo la revista Repòrter, número 94, setembre de 2000, pàgina 11.)
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits