bloc sense fulls

Mapa de pactes municipals curiosos

Dimecres, 8 de juny de 2011 13:45 h


Mostra Pactes nous ajuntaments Catalunya 2011 en un mapa més gran

Avui he començat a alimentar aquest mapa de pactes municipals curiosos a Catalunya. Llistes més votades desbancades de l'alcaldia, pactes considerats políticament anti-natura, acords explícits o implícits amb partits racistes i xenòfobs per aconseguir el govern, etcètera... Si teniu informació per afegir-hi, deixeu un comentari en aquest bloc o piuleu-m'ho a @saulgordillo. Dissabte al migdia es constitueixen els #nousajuntaments a excepció de Barcelona i Girona. Entre aquesta setmana i la vinent podem fer un mapa interessant. Gràcies per la vostra col·laboració!

        comentaris

Estaria bé fer una estadística amb les llistes més votades i el percentatge de vot que han tret.
Pe: no és el mateix que, com a Riells, hagin deixat una llista a un regidor de la majoria absoluta (5 de 11) que a un altre municipi on s'hagi quedat més lluny (3 de 9). El cas de Riells és flagrant, ja que l'alcalde té 3 regidors seus, i ha hagut de fer un pacte antinatura contra la llista més votada ( 5 regidors)

A Arenys de Mar hi haurà govern en minoria de CiU i el PP amb el suport del regidor del Bloc Municipal (VIA.M, SI i RCat), que assumeix Inserció Laboral i Comerç però sense entrar oficialment al govern. Tots tres grups sumaran 8 dels 9 regidors que calen per disposar de majoria al ple.

http://www.radioarenys.cat/?p=noticia&id=9474

http://elecciones.mir.es/resultados2011/99MU/DMU0908900699_L1.htm?d=95&e=247

A Alfés, la CUP que ser la llista més votada perd l'alcaldia gràcies a un pacte entre ERC i CIU.

A Horta de Sant Joan (CiU:4, PP:3 i PM:2),finalment l'alcaldia anirà a parar al PP durant els 4 anys, i els socialistes es conformen amb la tinença-alcaldia.

Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental): CiU (6) pacta amb el PP (1) i deixen a l'oposició a Independents-ERC (3), PSC (2) i IC (1)

5 -10 -20 -tots
1
-
2
-
3
-
4
-
5 >comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

més llegits
darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2022, Saül Gordillo     Crèdits